Assemblea PCV 15/08/13

mans
Participants: 17 persones (2 de St Iscle, 2 St. Cebrià, 2 Calella, la resta de St. Pol), 7 de les quals venien per primera vegada. S’excusen l’Eliseu, La Rosa i en Fèlix.pdf

 1. Iniciem amb un breu resum sobre l’avançat fins ara per a la gent que participa per primera vegada (blog, grup google, formació trimestral…)
 2. Es comenta l’acte previst pel 13 d’octubre de Presentació del Procés a Bcn, on es preveu una àmplia participació de les assemblees locals.
 3. Propera reunió del grup promotor (21 de setembre al casal Loyola de Bcn): es compta que assisteixin dues persones de cada assemblea local. Fins ara hi ha anat l’Elena i la Laura. Pel dia 21 s’ofereixen en Joan i en Josep i pendents de confirmar l’Eva i la Rosalia. Disposem de l’ordre del dia de la reunió (que es va enviar al grup), on destaca parlar de la possible campanya que es vol endegar sobre “Qué es un Procés Constituent?”
 4. Arran del punt anterior iniciem un petit debat sobre què entenem cadascuna de nosaltres sobre aquest procés, doncs hi ha gent que el troba poc tangible i difícil de comprendre. Les expectatives són diverses, encara és poc concret i s’avança lentament, és important veure’l com un procés per crear consciencia social i política entre la ciutadania per tal d’encaminar-nos cap a un canvi de model socio-polític. A la web del procés constituent s’ha penjat un document amb una explicació sobre la seva estructura i organització.
 5. El company de Calella (Andrés) ens comenta les seves dificultats per crear un grup local. Es comenta com a possibilitat convocar alguna assemblea a Calella per tal d’afavorir la participació de la seva població.
 6. Proposta de cara a la propera assemblea: per mirar de no fer les assemblees repetitives i evitar la sensació d’algunes persones de no avançar prou es comenta la possibilitat de dedicar una primera part de les assembles a fer una breu introducció a la gent nova que participi per primera vegada en una assemblea o acte del Procés Constituent. Es podrien fer dos horaris de convocatòries: el primer per la gent nova on algú amb més recorregut dins el Procés els introdueixi i en una segona convocatòria s’incorpora la resta de persones.
 7. Formació sobre Sobirania Alimentaria (octubre – desembre):
  • Formació trimestral amb diversos formats: taller de la Nani, documental, conferencia J Tarridas, taula rodona amb en Joan i per exemple l’Ester Vivas i/o una persona de Sant Cebrià (de la Dolça Revolució).
  • La Nani ha confirmat la seva disponibilitat però cal concretar
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s