L’11 de Setembre encerclem La Caixa!

11

Inscriu-te aquí!

 

La propera diada de l’11 de setembre, en el marc de la Via catalana cap a la independència i la cadena humana que organitza l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Procés Constituent convoca a encerclar la seu de La Caixa per assenyalar els responsables de la crisi i les retallades.

L’objectiu de la cadena humana que encerclarà La Caixa és unir la defensa dels drets socials i dels drets nacionals i revindicar els 10 punts que formen part del manifest llançat per l’Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades. La nostra cadena envoltarà les torres de La Caixa i connectarà amb la cadena humana de l’ANC per la Diagonal fins a la plaça Francesc Macià, i per la Gran Via Carles III fins a Travessera de les Corts. L’encerclament de La Caixa serà una activitat organitzada pel Procés Constituent, però que compta amb el vist-i-plau de l’ANC.

Paral·lelament a aquesta acció central, les diverses assemblees del Procés Constituent també estan preparant activitats locals.

Ens faran falta un mínim de 2500 persones! Però si sóm més encara millor!

Si el dia 11 de setembre no estàs compromès amb altres activitats locals t’animem a venir a la cadena humana per encerclar La Caixa (15h a Diagonal 621-629 L3-Maria Cristina; la cadena ha d’estar muntada a les 17:14h però cal ser-hi dues hores abans).

Encerclar La Caixa és un gran repte i necessitem la col·laboració de totes i tots!

El dia 11S encerclem La Caixa per assenyalar els culpables de la crisi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s