Assemblea PCV 28/07/13

Captura de pantalla 2013-07-29 a la(s) 08.10.03L’assemblea es va celebrar a Ca l’Arturo, a Sant Pol, de 18.30 a 21.00h.
pdf
Nombre assistents: 17 persones (14 St. Pol, 1 Calella, 2 St. Iscle).

Segons l’ordre del dia per aquesta assemblea, de 18.30 a 19.30h s’havia de projectar el vídeo del programa de Singulars (canal 33) on Arcadi Oliveres i Teresa Forcades.

La projecció es va ometre ja que els presents ja havien vist el vídeo.

A partir de les 19.30h va arribar més gent fins a ser 17.

Temes tractats i decisions preses:

 • Es va explicar l’inici del P. Constituent a St. Pol, fruit de la reunió a Malgrat al mes de juny on ens vam trobar un grup de santpolencs.
 • Tots els assistents es varen presentar
 • Es va explicar una mica la participació a les reunions del P. Constituent a Barcelona i a les presentacions a altres municipis (Blanes, Mataró…).
 • Es va fer una breu explicació de com les assemblees locals es comuniquen amb el P. Constituent central: es fan reunions generals amb representants locals, reunions del Grup Promotor.
  Respecte aquest tema, en breu es rebrà més informació. La propera reunió del Grup Promotor serà el Dissabte 21 d'octubre al matí.
  De totes maneres, es va decidir que els representants de l’assemblea local anirien canviant cada trimestre per tal que tothom que vulgui pugui participar a les reunions centrals. Mica en mica, per no trencar la continuïtat, només un cada vegada
 • Es va decidir canviar el nom de l’assemblea de Assemblea St. Pol a assemblea de Vallalta, ja que ja s’han incorporat persones de St. Iscle.
  Per tant, el bloc canvia de nom i es traspassa a https://pconstituentlavallalta.wordpress.com.
  Així mateix, el grup de google canvia l’adreça i a partir d’ara (la resta es manté tot igual) per enviar correus al grup cal escriure a l’adreça pconstituent_vallalta@googlegroups.com
 • Respecte la participació a la Fira Alternativa de Sant Pol dels dies 16-17-18 d’agost al Parc del Litoral (de 18.00-22.00h), es va decidir de participar-hi. Per preparar-ho, s’ha quedat que qui hi vulgui donar un cop de mà des de l’estand informatiu, ens reunirem el divendres 9 agost a les 20.00h al Parc del Litoral per preparar-ho i establir els torns a l’stand.
  Dels presents a l’assemblea, es van oferiri a ser-hi: Eliseu, Rosa, Francesc, Ester, Eva, Josep, Elena, Anna, Joan i la Laura.Si hi ha alguna persona interessada en partircipar-hi, que vingui el divendres dia 9 d’agost.
 • Per tant, queda convocada una reunió per la preparació de la Fira Alternativa el dv. 9 agost, 20.00h al Parc del Litoral, per aquelles persones que hi vulguin participar a l’estand informatiu del P. Constituent.

 • Després de parlar sobre com organitzar-nos, es va decidir que cada trimestre treballariem un tema per comença a donar contingut als punts del manifest + generar debat polític a la Vallalta.
  En un principi ens posarem en contacte amb diferents persones que puguin fer una xerrada o una presentació del tema en diferents formats (conferències, taules rodones, curs de cuina…depenent de l’orador i el tema).
  El primer trimestre (oct-nov-des), es treballarà el tema de la sobirania alimentària com a eix vertebrador.
  Per això es va crear una comissió de treball per aquest punt.
  Igualment es va proposar un segon tema pel proper trimestre (gen-feb-març): economia, pel qual també es va crear una segona comissió de contingut en economia. De moment formada per Josep, Fèlix i l’Eva.
 • Es va decidir que les assemblees s’anunciarien des del grup de google, al bloc i facebook de l’assemblea local de la Vallalta, així com també per l’agenda del P. Constituent central. I que en tot cas, cadascun de nosaltres pot fer-ne difusió a nivell personal.
  Però que es deixarà d’enviar mails des del grup a entitats, ja que sembla que no té massa ressò, i hem rebut demandes de no rebre més correus del P. Constituent local a adreces on les haviem enviat.
 • Es va comentar també, que per la cadena de l’11 de setembre l’ANC Sant Pol necessita voluntaris en els trams de St. Pol. Si alguna persona hi està interesada a nivell personal a col·laborar-hi, que escrigui un mail a joan@laiatio.cat.
 • També es va informar que des de l’ANC Central s’havia demanat participar al Procés Constituent com s’havia informat en la darrera assemblea del Grup Promotor el 7 de Juliol. L’ANC i membres del Procés es van reunir i es va acordar que el Procés Constituent participarà a la Cadena Humana en un tram que encerclés la seu de La Caixa a BCN per assenyalar els responsables de la crisi i les retallades + info. .

La propera assembla de la Vallalta queda convocada pel 15 setembre a les 19.00h a ca l’Arturo.
A la propera assemblea, la comissió de contingut sobre sobirania alimentaria informarà dels contactes que hagi pogut fer.
pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s