Presentació + I Assemblea a Sant Pol de Mar

SONY DSC

El passat diumenge al vespre es va presentar al Parc del Litoral de Sant Pol el Procés Constituent, hi varen assistir més de 75 persones d’entre les quals hi ha el grup promotor de l’acte i un ponent, Àngel Pagès, de l’assemblea del PC de Premià de Mar.

  1. Presentació del Procés Constituent a Sant Pol de Mar
  2. Constituir l’assemblea pel Procés Constituent de Sant Pol de Mar
  3. Torn de debat i preguntes

L’Eliseu (membre del grup Promotor del PC a Sant Pol) fa la introducció del que és Procés Constituent a Catalunya, quins són els seus objectius i els 10 punts que s’hi recullen.

Apunta que s’ha de fer complir l’objectiu que proposen l’Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades en el Procés Constituent: aconseguir una cohesió social i que actuï de baix a dalt.

Després d’una breu introducció explica que la reunió d’avui és la presentació del PC a Sant Pol i per constituir l’assemblea del PC de Sant Pol i la Vallalta i acte seguit presenta a l’Angel Pagès de l’assemblea del PC a Premià de Mar.

L’Àngel Pagès parla a nivell general del PC a través dels eixos que la Teresa Forcades estableix: subjectivitat política, urgència en acomplir i treballar en els 10 punts del manifest,..etc. L’Àngel, planteja treballar sobre els 10 “enunciats” -puntualitza- i a partir d’aquests crear els grups de treball.

A continuació explica el funcionament de les assemblees de Premià i el Masnou. S’estructuren en assemblees de 30-50 persones, s’han creat comissions de tasques concretes, i es plantegen com articular tot això a la realitat local.

Pel que fa a les tasques realitzades, de moment estan fent feina de recollida de signatures, organització de treballs segons els enunciats i difusió del PC.

Conclou la seva presentació animant a la gent al torn de preguntes i debat.

Torn de preguntes:

  1. Si la ANC i PC són compatibles i en què es diferencien?
  2. Quina relació hi ha entre el PC i 15-M
  3. Si era la primera vegada que ens reuníem?
  4. Funcionament de les assemblees i organització
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s